Mancs - már a mozikban!
Mancs
2015. február:
Családi filmünk, Mancs már a mozikban!
Forog a Mancs
Mancs

 Mancs, a világhírű magyar mentőkutya története ihlette Pejó Róbert új filmjét, melynek a forgatása a Magyar Nemzeti Filmalap támogatásával kezdődött el a napokban Budapesten. Pejó Róbert (Látogatás, Dallas Pashamende) rendező, Kántor László producer, Köbli Norbert és Szy Katalin forgatókönyvírók célja egy olyan hiánypótló mozifilm készítése, mely a mozibajárók több generációját szólítja meg.

 A főszerepben a színpadon és filmen egyaránt sikeres Trill Zsolt (Kaméleon, Állítsátok meg Terézanyut!, Johanna) lesz látható. Ő alakítja Zolit, a kisvárosi elektroműszerészt, akire öreg barátja egy hiperaktív németjuhász kölyköt hagy örökül. A film Zoli és Mancs első találkozásától követi nyomon a közös kalandokat, amik meseszerűen tárulnak a nézők elé a film során. A kutyák kiképzése már régóta tart Halász Árpád állatidomár vezetésével a Gödöllői Kutyasport Központban. Pejó Róbert új filmjében Keresztes Tamás, Holecskó Orsolya, Szacsvay László, Szarvas József és Pásztor Erzsi játszik.

A meseszerű látványvilág megteremtése, mely a film különlegességének ígérkezik, Banovits Tamás (Jancsó Miklós állandó alkotótársa, Kolorádó Kid) díszlettervező és Igor Lazin (A kis tehén) animációs szakember első közös munkája lesz. A film operatőre Szatmári Péter (Womb, Konyec), a zeneszerző Márkos Albert (Taxidermia, Utolsó idők), a vágó Roszik Gergely.

 

A 36 napos forgatás szeptember 9-ig tart, és a film várhatóan jövő év végén kerül a mozikba. A Mancs című film az Új Budapest Filmstúdió produkciójában készül a TV2 együttműködésével.

 

 

 

 


2013. január 10.
2012. október 10.
Pingvinkonstrukció - kisjátékfilm


A pingvin konstrukció című kisjátékfilmünk forgatása elkezdődött.
A következő forgatási nap október 19-én pénteken lesz.

Kapcsolódó cikkek :

http://librarius.hu/kepes-hirek/2163-forog-a-valsag-trilogia-els-resze

2012. szeptember 28.
Német egység a Balatonnál

Örömmel tudatjuk, hogy a Német egység @ Balatonnál című filmünk több mint 2500 dokumentufilm közül beválogatást nyert a 29. Kasseli Dokumentumfilm Festivál programjába.
korábbi hírek