Papsajt
rendező: Kocsis Gergely - Kardos Róbert - heizler Norbert - Hevér Gábor - Szőke András
ismertető:
     A történet Budapesten játszódik, napjainkban, az öt főbb szereplő harmincas évei elején járó fiatalember. Anyagi helyzetük meglehetős.
 
    Az emberi szükségletek – végső soron az emberi lét értelme – foglalkoztatja őket, kezdve a primér szükségletektől, mint amilyen az anyagcsere és a szexualitás, egészen az önmegvalósítás gyűjtőfogalma alá vont jelenségekig. Ezek azonban – amint azt a televízióban, majd az előadóteremben, sőt az életükben is feltűnő Pszichológus mindegyre közli – többnyire hiányszükségletek.
 
    Az ötök nemcsak figyelik az utcán, a szaunában, a tóparton megnyilvánuló frusztrációkat, hanem szeretnék átélni. A félelmet különösen. Igaz, hogy Gábor nevű társuk szerelmi légyottját titokzatos lépések zaja zavarja meg, ám amikor az egész társaság kivonul a helyszínre, az éjszakai mezőre képtelen átélni a rettegést….
technikai információ:
2001, színes, 90 perc, video
stáblista

Forgatókönyv: Hevér Gábor, Heizler Norbert, Kocsis Gergely, Kardos Róbert, Szőke András, operatőr: Szőke András, zene: Nyers együttes, vágó: Kollányi Tamás, hangmérnök: ifj. Perger István, Tóth Péter Ákos

 gyártó: Új Budapest Filmstúdió, Future Films

szereplő(k)

Hevér Gábor, Heizler Norbert, Kocsis Gergely, Kardos Róbert, Eszenyi Enikő, Gothár Péter

támogatók

MMK, Színház- és Filmművészeti Egyetem

képek a filmből
Papsajt
Papsajt
Papsajt
Papsajt
vissza